Despre noi

Beneficiați de ocazii de afaceri aplicând la ofertele de achiziții publice ale companiilor publice, institutelor, guvernelor, primăriilor și ale altor subiecți publici. Urmăriți informații la zi despre ofertele publice din România, Uniunea Europeană și alte țări, toate într-un singur loc.

Avantajele portalului EuTenders

Utilizatorilor înregistrați EuTenders oferim informații despre actualele oferte și achiziții publice pe care le primiți prin e-mail sau le căutați accesând portalul. Acest serviciu vă va economisi timp și bani și vă va permite creșterea nivelului afacerilor dumneavoastră în România și în străinătate.

Procesăm date din Jurnalul Oficial European TED, portalul român și a ofertelor de afaceri aflate în cadrul portalurilor partenere. În bază există zilnic peste 200.000 de oferte de achiziții publice.

Informații suplimentare

Achizițiile publice pe care vi le trimitem sunt alese în funcție de profilul dumneavoastră de căutare.
În măsura în care achizițiile publice nu corespund cerințelor dumneavoastră vă rugăm să ne contactați pentru a optimiza profilul dumneavoastră de căutare.

Invităm companiile și persoanele interesate să coopereze cu noi pentru comercializarea produselor noastre.

În cazul în care ați dori să cooperați cu compania noastră în domeniul comercializării produselor noastre în țara dumneavoastră scrieți-ne la adresa [email protected] * English language


Vă dorim multe succese în afaceri

Echipa EuTenders

EuroTranslate d.o.o.
Kotnikova 5
1000 Ljubljana
UE-Slovenia

Tel:+386.3130.3697
Fax +386.1430.1542
ID: SI19860226

Bank info:
NLB d.d., Linhartova 3, 1000 Ljubljana, UE-Slovenia

SWIFT: LJBASI2X
IBAN: SI56 0201 1026 0528 628