Condiții de utilizare

 • Pentru utilizarea serviciilor oferite de Eutenders sunt valabile reglementările din Condițiile generale de afaceri. Orice excepție sau condiții suplimentare celor existente în Condițiile generale de afaceri vorfi valabile numai cu acordul scris al părților.
 • Relația contractuală dintre EuTenders și client se creează o dată cu înregistrarea sau comanda realizată pe pagina de internet EuTenders.
 • Utilizatorul se angajează să trateze numele de utilizator și parola obținute din partea portalului EuTenders drept secret de afaceri, acestea urmând a fi utilizate numai de către persoana autorizată. Eventualele cheltuieli care ar surveni din cauza unui (eventual) abuz vor fi suportate de către utilizatorul portalului. Utilizatorul va confirma faptul că a luat la cunoștiință informațiile referitoare la instrucțiunile și regulamentele de utilizare a EuTenders și că va respecta regulile și reglementările conforme cu drepturile legale de autor și că va respecta legislația.
 • Oferta serviciilor EuTenders nu are caracter obligatoriu. EuTenders își rezervă dreptul de a modifica oferta și după momentul în care clientul a acceptat deja oferta, dacă acest lucru este necesar din cauza limitelor tehnice sau dacă modificările nu sunt substanțiale. Calitățile menționate în instrucțiunile de utilizare, în prospecte și în alte materiale nu au caracter obligatoriu.
 • Utilizarea și accesul la EuTenders sunt asigurate 24 de ore pe zi, pe toată durata anului, cu expeția următoarelor cazuri.
 • Informațiile din cadrul portalului EuTenders au caracter informativ și nu sunt destinate activităților oficiale sau de investiții.
 • Portalul EuTenders nu își asumă responsabilitatea nelivrării anunțurilor cu privire la achizițiile publice în cazul în care acestea nu sunt incluse în baza portalului EuTenders.
 • Portalul EuTenders nu este responsabil pentru eventualele daune.
 • Este interzisă descărcarea, copierea, comercializarea sau utilizarea informațiilor din cadrul portalului EuTenders în scopuri comerciale fără autorizare.
 • Abonamentul la serviciile EuTenders se încheie pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea de extindere. Abonamentul la serviciile noastre nu poate fi întrerupt înaintea încheierii perioadei de valabilitate a contractului. În cadrul listei de prețuri este stabilită valoarea abonamentului care depinde de numărul profilurilor căutate, numărul țărilor și a adreselor de e-mail.
 • Pentru asigurarea unei utilizări de calitate a portalului achizițiilor publice EuTenders utilizatorul este obligat să confirme că va respecta toate instrucțiunile și celelalte reguli de utilizare publicate în paginile electronice în legătură cu accesul și utilizarea serviciilor EuTenders.
 • Ofertantul de servicii asigură echipament corespunzător numai pe pagina proprie și nu va răspunde în niciun caz pentru deficiențele sau ilegalitățile survenite din cauza echipamentului sau comportamentului necorespunzător al utilizatorului.
 • Ofertantul de servicii se obligă să protejeze toate datele abonaților care sunt considerate date personale în conformitate cu legea datelor cu caracter personal și a altor reglementări din domeniul protecției datelor cu caracter personal și să le prelucreze în modul și conform procedurilor prescrise de legea datelor cu caracter personal.
 • Abonatul poate cere oricând în scris ofertantului de servicii ca acesta să nu utilizeze datele sale cu caracter personal în scopul informării și ca ofertantul să șteargă din baza sa de date datele cu caracter personal ale abonatului. Abonatul este de accord ca portalul EuTenders să îi trimită notificări și eventuale mesaje promoționale.
 • A single card payment is without recurring.
 • Eutenders include o perioadă de garanţie de 8 zile în care vă puteţi primi banii înapoi în mod garantat. Dacă, din orice motiv, sunteţi nemulţumit de serviciile contului pro, puteţi primi o rambursare completă dacă vă dezactivaţi contul în 8 zile de la activare.Vă rugăm adresaţi cererile de rambursare către [email protected] sau folosiţi formularul nostru de contact cu subiectul: Cerere Rambursare.
EuroTranslate d.o.o.
Kotnikova 5
1000 Ljubljana
EU-Slovenia

Tel:+386.3130.3697
Fax +386.1430.1542
ID: SI19860226

Bank info:
NLB d.d., Linhartova 3, 1000 Ljubljana, EU-Slovenia

SWIFT: LJBASI2X
IBAN: SI56 0201 1026 0528 628

EuTenders